- 17%

Asus ROG Strix Fusion 500 Aura

İstek listeme ekleİstek listeme ekleİstek listesinden kaldırıldı 0
8.2
Neisterim.com Puanıİncelemeyi oku
  • Ürün her satın alındığında fiyatı 15,00 TL düşecektir.
  • Kampanya stoklar ile sınırlıdır.
  • Stok adedi: 10

 999,00

Stokta yok

Asus ROG Strix Fusion 500 Aura

Asus ROG Strix Fusion 500 Aura oyuncu kulaklığı, mobil uygulama kontrolü ile kulaklıktan kulaklığa RGB ışık senkronizasyonu, hi-fi sınıfında ESS DAC ve amfi, 7.1 sanal surround

Işığı Yakın, Oyuna Başlayın!

Asus ROG Strix Fusion 500 Aura, kendine özgü kulaklıktan kulaklığa RGB ışık senkronizasyonu teknolojisi ile oyununuzu bir seviye yukarı taşır, böylece MOBA veya eSpor takımınızla mükemmel senkronizasyon içinde rakiplerinizi parçalayabilirsiniz. ROG Strix Fusion 500, daha gerçekçi bir ses için Hi-Fi ESS 9018 dijital-analog dönüştürücü ve 9601 amfi barındırır, buna ek olarak 50mm’lik ASUS Essence sürücüler, özel hava geçirmez odacık teknolojisi ve 7.1 sanal surround ses sağlar. Savaş alanında parlamaya hazır olun!

ASUS Aura RGB aydınlatma

Tarzınızı özelleştirilebilen Aura RGB aydınlatma ile gösterin. 16.8 milyon renk kombinasyonu ve dört ön ayarlı aydınlatma efektini seçebilirsiniz.

Savaş için senkronize olun

LAN partileri veya turnuvalarda, özel kulaklıktan kulaklığa AURA RGB aydınlatma senkronizasyonu ile benzersiz bir takım ruhu oluşturun. Mobil cihazınızın Bluetooth özelliğini açın ve ROG Strix Fusion 500 kulaklığınıza bağlanın, ardından özel uygulama ile diğer bağlı kulaklıkları eşleştirin.

Silahlarınızı eşleştirin

ROG Strix Fusion 500, Aura özellikli ROG ürünleri* arasında aydınlatma efektlerini eşleştirmenizi, böylece benzersiz ve sizi içine çeken bir oyun atmosferi yaratmanızı sağlayan, ASUS Aura Sync teknolojisini barındırır.

Gerçekçi Oyun Sesleri

Ses mühendisleri tarafından özenle ayarlanan ROG Strix Fusion 500, sürüclerin etrafında genişletilmiş bir alan ile özel hava geçirmez odacık tasarımı sayesinden saf ve doğal bir ses sunar.

Muhteşem Derinlikte Bas, Daha Net Detaylar

20-40kHz gibi geniş bir frekans tepkisi ile tasarlanan özel ASUS Essence sürücüler, muhteşem güçte bas ve iyileştirilmiş oyun sesini sunar, böylece çevrenizde sizi içine çeken akustik deneyimle birlikte tüm detayları duyarsınız.

 

Her Detayı Duyun

ROG Strix Fusion 500, 24-bit/96kHz kayıpsız oynatımı, rakipsiz dinamik menzil ve ultra düşük bozunma ile sağlayan tek yongalı bir çözüm olan ESS 9018 DAC’ı barındırır. Buna ek olarak yerleşik ESS 9601 amfi, muhteşem güçteki basın keyfine varmanızı sağlar. Ses kalitesinde yeni bir seviyeyi deneyimleyeceksiniz!

Her Yerde 7.1 Sanal Surround Ses

Diğer oyuncu kulaklıklarının aksine ROG Strix Fusion 500, standartları yıkıyor, iyileştirilmiş ve özel bir algoritmaya sahip, tamamen yeni ve güncellenmiş sanal 7.1 surround ses sağlıyor. Bongiovi Acoustics Digital Power Station™ teknolojisi ile geliştirilen rakipsiz 7.1 sanal surround ses, tek bir tuşla daha gerçekçi sesleri sunuyor. Ekstra bir verici veya yazılıma ihtiyaç duymadan!

İyileştirilmiş Dijital Mikrofon

ROG Strix Fusion 500, daha net oyun içi iletişim için ses işleyen bir algoritmaya sahip dijital boom mikrofon barındırır. Mikrofonu katlamak, otomatik olarak sessize alır, böylece ayarları elle değiştirmenize gerek kalmaz.

Uzmanlıkla Üretilen Rahatlık

Kumaş veya geleneksel deriden üretilen kulak yastıklarının aksine Strix Fusion 500, protein deri ve kumaş örgüyü birleştiren özel ROG Hybrid kulak yastıklarıyla, ses kalitesinden ödün vermeden üstün rahatlığı garantiler. Ergonomik oval şekliyle ROG Hybrid kulak yastıkları, daha iyi ses izolasyonu ve gelişmiş rahatlık sağlar – uzun süren oyun seansları için mükemmeldirler.

  • Sesi ve diğer sık kullanılan ayarları, sezgisel dokunmatik yüzeyle kolayca ayarlayın
  • ROG Strix Fusion 500, barındırdığı USB 2.0 bağlantısı ile PC’ler, Mac’ler ve PlayStation 4 ile de uyumludur.
8.2Neisterim.com Puanı
İYİ
Fiyat
8
Ses Kalitesi
7.5
Ses Yalıtımı
9
ARTILAR
  • Dokunmatik Yüzey
  • Ses Yalıtımı
  • 7.1 Sanal Ses Sistemi
EKSİLERİ
  • Mikrofon Kalitesi

Özellikler: Asus ROG Strix Fusion 500 Aura

Renk Siyah
Bağlantı Kablolu
Kullanım Tipi Kulaküstü
Mikrofon Var

Video: Asus ROG Strix Fusion 500 Aura

Kullanıcı Yorumları

0.0 dışında 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

İlk yorum yapan siz olun. “Asus ROG Strix Fusion 500 Aura”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Register New Account
Reset Password
× Sipariş